Tips voor een origineel baby cadeau

Heb je een vriendin of familielid die binnenkort van een baby bevalt? In dat geval kan het slim zijn om alvast na te denken over een origineel baby cadeau. Niet alleen moet een cadeau voor baby’s origineel zijn, ook is het leuk om het cadeau zo persoonlijk mogelijk te maken. Kies bijvoorbeeld voor een cadeau met de naam van de baby, een cadeau met een verwijzing naar de ouders van het kind, enzovoorts. Des te origineler een cadeau is, des te leuker zullen de ontvangers het cadeau ook vinden! In dit artikel geven we je verschillende tips om tot een leuk cadeau te komen.

Geef een knuffel met de naam van het kind

Veel mensen geven een knuffel cadeau aan een baby. Een knuffel komt immers altijd van pas! Om je cadeau net iets origineler te maken dan de knuffel die anderen aan je zwangere vriendin of familielid geven, is het leuk om hier de naam van de baby op te laten zetten. Je kunt er eventueel ook voor kiezen om de naam zelf op de buik van de knuffel te naaien. Heb je hier geen tijd voor? Op internet vind je verschillende websites die een dergelijke service aanbieden.

Een kinderfiets als cadeau geven aan een kind

Als baby cadeau is een kinderfiets wellicht niet het meest geschikte presentje! Het kan echter wel een cadeau zijn voor de toekomst. Welk kind wil er immers niet leren fietsen, als hij of zij wat ouder wordt. Een kinderfiets een vrij kostbaar cadeau, waardoor de ouders van het kind dit bijzonder fijn zullen vinden. Let bij de aanschaf van een kinderfiets goed op de stijl hiervan! Kies je voor een knalroze fiets voor een meisje, een stoere fiets met een camouflagekleur voor een jongen, of ga je voor een neutraal model? Bekijk hier leuke kinderfietsen voor verschillende leeftijdscategorieën.