Leuk kraamcadeau vinden voor zwangere vriendin

Mijn beste vriendin Karla is al een tijdje zwanger en over een paar weken geeft zij een babyshower. Voor dit evenement ben ik dus op zoek naar een geschikt leuk origineel cadeau. Want op een babyshower kan men niet met lege handen aankomen. Ik heb hier de winkels in Deventer afgestruind op zoek naar aparte leuke kraamcadeau’s maar geen geluk. De spoeling is dun. Dus tijd om te verplaatsen naar het web misschien dat daar meer te vinden is.

Ik googelde me dus een slag in de ronde. Uiteindelijk kwam ik een website tegen met de naam CozyKidz.nl. Dit is een webwinkel in exclusieve kinderkamer interieur en decoratie maar ze hebben ook een sectie kraamcadeau’s. Bij deze zal ik even de relevante gegevens met jullie delen:

CozyKidz.nl
Adres: Arnoudstraat 20-D, 2182 DZ Hillegom
Provincie: Zuid-Holland
Telefoon: 085 065 6434
URL: https://www.cozykidz.nl/nl/cadeaus/

Voor Karla heb ik meerdere cadeaus gekocht. O.a. de Baby first book van Design Letters vond ik mooi. En ook de CozyKidz viltballetjes slinger daarbij. En ten slotte, dan een activity konijn van Konges Slojd.

Alles was binnen mum van tijd binnen. Ruim op tijd voor de babyshower van Karla dus. Ik heb zelf alles ingepakt. Enfin, we zijn helemaal ready voor de babyshower. Enfin ik hoop dat wanneer ik ooit zwanger raak, en ik een babyshower houd dat de mensen dan ook met allerlei leuke dingen van winkels als CozyKidz aan komen zetten. Het zijn echt super leuke unieke decoratie en accessoires. Allemaal met zorg gemaakt, de aandacht voor details zie je er aan af.

Enfin, in een komende blog over een paar maanden zal ik met jullie mededelen de response van Karla. En het verloop van de babyshower. Nogmaals ik verwacht dat Karla zeer blij zal zijn met de presentjes en ik verwacht ook dat ik de enige ben met dit soort stijlvolle cadeaus, maar dat is even afwachten dus.