Deze cadeaus kun je geven een een nieuwe moeder

Er zal een moment in je leven komen dat één van je vrienden of meerdere zwanger raken. Het is dan natuurlijk leuk om de kersverse moeder een kraamcadeau te geven. Maar wat voor cadeau moet je nou geven? Daar kom je achter tijdens het lezen van dit artikel.

Kraammand

Dit cadeau kun je of zelf samenstellen of met meerdere vriendinnen. Kies een grote mand uit en doe daar allemaal kleine cadeaus in die de kersverse moeder goed kan gebruiken tijdens de opvoeding van haar kind. Denk daarbij aan speelgoed, speentjes, slabbetjes en nog veel meer. Naast dat het leuk is om te geven help je de moeder ook nog eens met minder stress. Zo hoeft ze zelf namelijk niet al die dingen te kopen. Om het nog leuker te maken kun je samen met vriendinnen ook nog een kaartje schrijven met een leuke tekst of leuke herinnering die jullie hadden. Dit kaartje kun je dan ook nog leuk aankleden door er geboorte stickers van leukgegeven op te plakken.

Uniek cadeau

Je kunt er ook voor kiezen om voor een uniek cadeau te gaan. Er zijn genoeg unieke cadeaus waar je uit kunt kiezen. Zo kun je een een schilderij of poster laten maken (of zelf maken als je zo creatief bent) waarbij de ouders en de baby opstaan. Dit cadeau is iets waar ze nog lang van kunnen genieten. Ook een mooi en origineel cadeau is een kaart van de sterrenhemel wanneer de baby geboren is. Er zijn tal van websites waarbij je de exacte stand van de sterrenhemel kunt zien op het moment van de geboorte.

Relax hoodie

Veel moeders zijn op het begin van de opvoeding van de baby enorm vermoeid en willen zo nu en dan lekker relaxen. Komt dit bij een van jouw vriendinnen voor? Dan kun je ervoor kiezen om een lekkere relax hoodie te kopen met een tekst waar jouw vrienden als nieuwe moeder heerlijk in op de bank haar favoriete serie of film in kan kijken.